Arrestat un pacient d’urgències amb una navalla

L’home, que també havia amenaçat verbalment el personal mèdic del servei i a altres usuaris, portava a més 1,1 grams de haixix

-
-

La policia va detenir el matí de Sant Esteve un home que es trobava al servei d’urgències de l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell amb una navalla, així com en possessió d’una petita quantitat de haixix. A més, va increpar i amenaçar personal mèdic i altres pacients que es trobaven a les dependències sanitàries.

La detenció es va produir cap a tres quarts d’onze del matí, després que l’home, un resident de 34 anys, hagués protagonitzat moments d’important tensió al servei. Segons s’ha explicat des del cos d’ordre, el denunciat ja portava estona que havia incomodat de forma important als responsables d’urgències per la seva actitud.

Així, l’home hauria marxat un moment de les instal·lacions i, en tornar, els metges van veure que duia a una butxaca de la jaqueta una navalla, fet que va aixecar les alarmes i que els va decidir a requerir la presència de la policia. De fet, tant el personal del servei com altres pacients feia estona que havien d’aguantar amenaces verbals constants per part del detingut, fet pel qual es tema que tot pogués derivar en una situació més greu.

La policia es va personar a les dependències i van controlar l’home. En l’escorcoll, se li va trobar la navalla, de fulla serrada, foradada i de nou centímetres. A banda, duia 1,1 grams de haixix. Per això, ha estat processat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, en concret pel port prohibit d’una arma blanca.

Comentaris (2)

Trending