Apareixen els primers llaços grocs de suport als presos polítics catalans a Andorra

El CDR constituït recentment al Principat fa una primera acció visible a la zona de la Riberola de Sant Julià per calibrar la reacció ciutadana

-
-
El comitè de defensa de la República (CDR) constituït a Andorra ha fet visible una primera acció al Principat en suport dels presos polítics catalans. Aquest matí han aparegut algunes desenes de llaços gros penjats en una tanca a la zona de la Riberola, a Sant Julià, molt a prop de la frontera hispanoandorrana. 

El col·lectiu ja havia donat a entendre dimecres a la nit a través de les xarxes socials que dipositaria llaços en diferents punts del país. Els primers, doncs, a la zona de la Riberola. I amb la intenció de calibrar amb petites accions les reaccions que s’obtinguin dins d’Andorra alhora que es contribueix a difondre la causa.

El CDR Andorra pretén ser molt prudent i no dur a terme cap actuació que se li pugui generar en contra, conscient que al país hi ha un ampli sector -proporcional a la població resident- que està totalment en contra que el Principat s’impliqui de cap manera en el conflicte polític i judicial que es juga entre Barcelona i Madrid.

A poc a poc, els seguidors del moviment independentista català a Andorra preveuen anar duent a terme més iniciatives. Una és clara que no es farà: tallar carreteres. Més encara, tampoc no veuen massa clar que ho puguin fer els seus col·legues de l’Alt Urgell en relació amb la N-145, la carretera que va de la Seu cap a Andorra, ja que aixeca molts recels cada vegada que passa.

-

Relacionat

El CDR Andorra insinua la seva primera acció: ‘enllaçar’ el Principat de groc
-

Relacionat

El moviment independentista talla dues hores la N-260, a l'altura de l'antic càmping de la Seu
-

Relacionat

Noves mobilitzacions independentistes a la Seu i ‘calma’ per ara al CDR d’Andorra
-

Relacionat

Primera reunió del Comitè de Defensa de la República constituït al Principat

Comentaris

Trending