Primera reunió del Comitè de Defensa de la República constituït al Principat

El moviment independentista català s’articula a través de les xarxes socials i aquesta tarda manté una primera trobada presencial per començar a articular possibles actuacions o activitats

-
-
El moviment independentista català ja té constituït el seu Comitè de Defensa de la República (CDR) al Principat. Les xarxes socials (@AndorraCdr ) ja n’han començat a fer difusió i aquest dimarts a la tarda hi podria haver una primera trobada presencial d’alguns dels seus impulsors i seguidors. Malgrat que s’intenta fer una difusió tan elevada com sigui possible, també és cert que el col·lectiu treballa amb certa discreció sabedor que aixeca molts recels entre una part important de la comunitat andorrana.

Des del propi compte oficial del CDR s’explica aquest dimarts que la constitució del grup “ha sigut possible gràcies al suport de la gent, moltes mostres de suport i una difusió desinteressada espectacular”. I s’assegura que “avui el món mira a Andorra i al seu nou CDR”. Per finalment demanar-se: “Aconseguirem trencar amb la censura andorrana?” El grup també es demana si “aconseguirem que els dirigents del país -en referència al Principat- es posicionin al costat de la DEMOCRÀCIA? Que denunciïn l'empresonament de polítics per les seves idees? O seguiran donant suport a un Estat neofeixista i repressor com es Ñ? S’accepten apostes!”

Per ara no ha transcendit cap acció concreta que el comitè andorrà estigui promovent o vulgui promoure. Però tot està a l’expectativa de la reunió d’aquesta tarda, on s’avaluaran possibles iniciatives i, també, s’hauran ja tingut els primers ‘inputs’ des que divendres van posar el primer peu a les xarxes i, a partir d’aquí, s’han anat generacions. De suport però, també, de clara repulsa.

 

Comentaris

Trending