Anivellar la plaça major i situar el parc infantil ‘al sol’, prioritats de CC per l’Aldosa

La futura majoria comunal de la Massana està a l’espera del document final del pla de dinamització de la parròquia per tal de poder establir prioritats

Comentaris

-
-
Anivellar la plaça major de l’Aldosa de la Massana, que ara mateix té com una doble alçada, i desplaçar el parc infantil uns metres per deixar l’actual zona obaga on està ubicat i guanyar més exposició al sol són dues de les propostes que Ciutadans Compromesos fa per al futur mandat. De fet, que el comú actual, com aquell que diu, trasllada a la propera corporació. Alhora, l’equip que encapçala Olga Molné està a l’espera de rebre el document final del pla de dinamització de la parròquia per poder establir prioritats i poder començar a implementar-les.

Molné i la candidatura de CC DA Liberals han explicat aquest dimecres el seu projecte als veïns de l’Aldosa. Són reunions d’un format de mitja hora en què la formació que comanda i continuarà comandant el comú exposa les seves intencions per al mandat que començarà el 2 de gener. Entre candidats i veïns, mig centenar de persones s’han aplegat a l’acte. Plaça major, parc infantil i també la il·luminació de les Gravades són tres de les accions a desenvolupar tot esperant la desviació de la Massana, que tindrà una notable influència sobre l’Aldosa.

Una de les qüestions que cal potenciar, segons que es desprèn del pla de dinamització de la parròquia que s’està acabant d’ultimar -el treball de camp està fet però s’han d’identificar les prioritats- és millorar els enllaços entre tots els pobles massanencs i el centre de la parròquia. També fer més amables les voravies. La voluntat de CC, tal i com ha explicat Molné, és fer “una parròquia dinàmica, viva i amb molta qualitat de vida”.

A final d’aquest mes la corporació ja tindrà el document definitiu d’un pla de dinamització que s’ha estat treballant en molts àmbits. Taules de treball, enquestes, consultes a col·lectius, associacions, persones individuals… Ara s’establiran un seguit d’accions, actuacions i infraestructures a realitzar i hi haurà “coses més urgents a les quals els donarem més prioritat” i altres qüestions, més de detall, més menudes, que demandaran menys inversió però que, segons la candidata a cònsol major, també contribuiran a una bona millora.

El pla en qüestió identifica els punts positius de la parròquia, “que són molts”, però també posa negre sobre blanc els punts febles. Segons que ha deixat ben clar Molné, una de les qüestions que revela ben clarament el treball que s’ha realitzat és que més enllà de la Massana pròpiament dita, del centre de la parròquia, “el segon motor de la parròquia” és Arinsal sense cap mena de discussió.

Comentaris

Trending