Andorra Telecom reduirà durant dos mesos el cost del paquet Total Plus

La companyia trasllada als clients del Principat el descompte que ha aplicat Movistar a Espanya per compensar que no poden oferir continguts clau com ara les retransmissions esportives

Els canals de cinema estan oberts a tots els usuaris.
Els canals de cinema estan oberts a tots els usuaris.

Els clients d’Andorra Telecom que tenen contractat el pack més complet del servei de televisió per fibra, el conegut com a Movistar Total Plus, gaudiran d’un descompte en el cost durant els dos propers mesos. Així s’ha comunicat des de la companyia de telecomunicacions, que xifra aquesta rebaixa en quinze euros per cadascuna de les dues quotes. Es tracta, de fet, de l’aplicació de la mateixa mesura que el proveïdor a aplicat als seus usuaris espanyols.

Els abonats del servei Total Plus han començat a rebre l’avís en els correus on se’ls avança les principals novetats de la programació de les setmanes vinents. El paquet costa normalment 70 euros mensuals. A aquesta tarifa, se li aplicarà en les factures d’abril i de maig un descompte de 15 euros. Per tant, només hauran d’abonar 55 euros mensuals.

Fonts d’Andorra Telecom han explicat a Altaveu que el que es fa bàsicament és aplicar la mateixa mesura que Movistar, proveïdor dels continguts del paquet de televisió, ha realitzat als seus usuaris a Espanya. S’entén que aquesta reducció de preu és necessària donat el fet que, a conseqüència de l’esclat de la crisi del coronavirus, no poden oferir tota l’oferta habitual. Principalment, s’ha deixat d’oferir les diferents retransmissions esportives, ja que aquests torneigs no s’estan disputant.

Cal recordar que, en el cas d’Andorra, els continguts del paquet Total Plus es va obrir de forma gratuïta a tots els usuaris que tenien contractat algun servei de televisió per fibra. Va ser una mesura destinada a fer més fàcil el confinament a casa decretat per frenar l’epidèmia de la Covid-19.

Comentaris

Trending