Andorra Sobirana comunica al Tribunal de Comptes que dóna les subvencions que li pertoquen al fons solidari

En funció dels resultats obtinguts als comicis del 7 d’abril de l’any passat, a la formació liderada per Eusebi Nomen li corresponien 4.480 euros

-
-
Andorra Sobirana, la formació que va liderar en les passades eleccions generals del 7 d’abril del 2019, l’exconseller general i economista Eusebi Nomen, ha conegut aquest migdia al Tribunal de Comptes que atesa la situació excepcional actual vol fer donació de la totalitat de la subvenció electoral que li pertocava en funció dels resultats obtinguts en els esmentats comicis. En total, Andorra Sobirana tenia dreta a 4.480 euros.

Nomen ha enviat una comunicació a l’òrgan de fiscalització tot explicant que “atesa la greu situació que està vivint el nostre estimat país; atesa la honorable actuació i dedicació del nostre personal sanitari i atesa la seva necessitat de mitjans materials, em permeto enviar-li aquest missatge, com cap de llista de la candidatura electoral Andorra Sobirana i en nom de tots els nostres candidats a la llista nacional i a la llista parroquial. L’objecte de la present és confirmar-li que volem fer donació de totes les subvencions oficials que la nostra candidatura te dret a rebre i que el seu tribunal supervisa.” 

L’escrit continua dient que “volem fer donació de totes les subvencions a les que tenim dret i que el 100% d’aquests diners es dediquin a la compra d’equipaments de protecció per al personal sanitari que està a primera línia de la lluita contra la Covid-19. Li prego ens faci arribar a la major brevetat possible la documentació que sigui necessària signar per formalitzar aquesta donació”. Segons les dades oficials publicades al Butlletí del Consell General, a Andorra Sobirana li pertocaven 4.125 euros pels vots obtinguts en la circumscripció nacional i 355 euros més per la candidatura territorial. 

Fonts de la candidatura han remarcat que "la sanitat ha d’estar per davant dels polítics" i per tant “animem a les altres formacions polítiques nacionals, parroquials o comunals a fer el mateix si també consideren que la sanitat ha de passar per davant dels polítics”.

Comentaris (4)

Trending