Andorra la Vella modifica la circulació per les proves de la Covid-19

Hi haurà un itinerari únic de Príncep Benlloch fins a la plaça Rebés

-
-
El comú d'Andorra la Vella ha fet canvis de circulació per agilitzar l'arribada dels vehicles als tests de la Covid-19. Així, hi haurà un itinerari únic des de l'avinguda Príncep Benlloch fins a la plaça Rebés. Es talla al trànsit la connexió des de Govern a la plaça Rebés i els vehicles que circulin en sentit Santa Coloma des de la plaça Guillemó (Arcades) no podran girar per Doctor Nequi cap al comú.

 

 El comú va començar  a contactar dijous telefònicament amb els ciutadans de la parròquia que s’han inscrit per sotmetre’s a la prova per concertar els dies i les hores per fer-les (cal recordar que es faran dos tests). Durant els propers, dies, doncs, les 18.000 persones que de manera voluntària participaran en els exàmens rebran una trucada del comú en què se’ls detallarà com han de procedir.

Totes les persones que viuen a la mateixa llar i que s’han inscrit per dur a terme els tests han d’acudir el dia i hora indicats junts amb el mateix vehicle. És obligatori, a més, que portin la mascareta posada i que presentin el carnet de la CASS.   La majoria dels Stop Lab (punts de test) d’Andorra la Vella, 14, s’han habilitat a les plantes 5a i 4a de l’aparcament Centre Ciutat. S’hi ha d’accedir per l’entrada de la plaça Rebés i a través de l’avinguda Príncep Benlloch.

Les persones que s’han inscrit per sotmetre’s al test a peu han d’acudir al vestíbul del Centre de Congressos (en el cas de ser residents a Andorra la Vella) o a la caserna de Bombers (les persones de Santa Coloma), tal com se’ls indicarà en cada cas per telèfon. També hi han d’anar plegats tots els membres del nucli familiar, amb mascareta i el carnet de la CASS.

Des del comú es demana puntualitat per assegurar el bon funcionament de tot el procés. Cal arribar a l’Stop Lab 5 minuts abans de la cita, ni abans ni després, per evitar col·lapsar el trànsit de la zona. El dispositiu mobilitza un centenar de treballadors del comú de la capital que duran a terme la recepció, control i suport dels sanitaris.

Comentaris

Trending