Andorra la Vella imposa tres sancions per passejar gossos sense corretja i per pintar un arbre al Rec del Solà

Aquest camí els seus accessos es tanquen així com el de l'Obac

-
-
El comú d'Andorra la Vella ha sancionat dues persones que passejaven pel Rec de Solà tot i les recomanacions que es donen a la població de quedar-se a casa. A una d'elles se l'ha multat per passejar el gos sense tenir-lo lligat i la segona, a més de passejar el gos sense lligar, per estar pintant un arbre. Les multes són de 60 i 160 euros respectivament perquè en el segon cas hi ha el gos sense lligar i la pintada. La corporació de la capital està duent a terme una exhaustiva feina de control.

Els departaments d'higiene i de circulació estan treballant per conscienciar la població que hi ha una situació excepcional i recorden, en el cas dels pipicans, que s'han de netejar després d'haver portat els gossos. En el cas dels agents comunals també vigilen que no hi ha grups de gent al carrer, i en aquest cas els separen.

També s'està fent molta pedagogia perquè la gent no baixi al carrer objectes voluminosos. El fet que la població estigui confinada a casa és un motiu per dedicar part del temps a fer neteja i s'aprofita per deixar a les voreres o al costat dels contenidors tot tipus d'andròmines. El servei de recollida de voluminosos, que s'ha anul.lat fins que s'aixequin les mesures per frenar el coronavirus, sempre ha funcionat fent sol.licitud prèvia al comú, una demanda que, obviament en aquests moments no s'autoritza.

D'altra banda, el comú d'Andorra la Vella ha decretat aquest divendres, el tancament dels accesso i del passeig del Rec del Solà i del Rec de l’Obac. La mesura es pren davant de la quantitat de persones que hi passegen aquests dies quan la recomanació és quedar-se a casa en situació d’emergència sanitària pel COVID-19. Els agents de circulació continuaran fent controls aleatoris per comprovar que no hi hagi circulació de persones. Cal tenir en compte, a més, que en diversos punts el camí és estret i no permet mantenir la distància de seguretat mínima entre persones per evitar la transmissió del coronavirus.

Comentaris (2)

Trending