Al detingut per punxar rodes a Ransol se li va trobar a casa el silenciador d’una arma

L’home, veí de la mateixa vila canillenca, hauria causat danys per valor de 4.200 euros pel pont de Tots Sants

Una imatge de Ransol.
Una imatge de Ransol.
El veí de Ransol detingut la setmana passada acusat d’haver punxat les rodes a una vintena de vehicles al mateix poble canillenc se li va trobar a casa, durant el registre domiciliari posterior a l’arrest, el silenciador d’una arma. També s’haurien recuperat objectes a priori sostrets de l’aparthotel on l’home hauria treballat i en les immediacions del qual estaven estacionats la immensa majoria dels cotxes que van aparèixer amb els pneumàtics rebentats. Els danys causats estarien valorats en uns 4.200 euros.

La detenció, avançada per l’Altaveu, es va practicar dimecres de la setmana passada a primera hora del matí. I va ser el la culminació d’una llarga investigació arran d’un primer requeriment que es va fer a la policia durant el pont de Tots Sants. En concret el 2 de novembre es va alertar la policia per l’aparició de dinou cotxes -segons que s’acabaria comptabilitzant a partir de les denúncies formals interposades posteriorment- amb els pneumàtics punxats.

Malgrat que des d’un bon inici les sospites, segons les fonts, ja es van dirigir cap a la persona que finalment ha estat detinguda, la investigació per tal de poder reunir els elements necessaris per poder practicar l’arrest es va allargar. Finalment, dimecres, poc després de les 8 del matí, es va procedir a l’arrest de l’home, encampadà de 53 anys resident a Ransol des de fa temps.

En el registre domiciliari que es va fer posteriorment els agents van localitzar un silenciador d’arma. Segons fonts consultades, l’esmentat aparell seria compatible amb alguna de les armes que l’home havia tingut i que el cos fa un temps que li hauria requisit per una qüestió administrativa. Per aquest fet, a banda d’acusar-lo d’un delicte contra el patrimoni (en què s’inclou el delicte de danys) també se li va imputar un delicte contra la seguretat col·lectiva.

 

Una imatge de Ransol.

Relacionat

Detingut un veí de Ransol acusat de punxar els pneumàtics a una trentena de vehicles al poble mateix

Comentaris (3)

Trending