Detingut un veí de Ransol acusat de punxar els pneumàtics a una trentena de vehicles al poble mateix

Els fets daten del pont de la Puríssima i la investigació s’ha allargat per poder reunir les proves necessàries

Una imatge de Ransol.
Una imatge de Ransol.
La policia ha detingut aquest dimecres un veí de Ransol a qui s’acusa de ser l’autor d’haver causat danys a prop d’una trentena de vehicles que estaven estacionats a la via pública, a la rodalia d’un aparthotel de la mateixa població canillenca. Els fets van passar pel Pont de la Puríssima i malgrat que feia temps que hi havia indicis que apuntaven cap a l’home la investigació s’ha allargat per poder reunir les proves necessàries.

El dany principal que van sofrir la immensa majoria dels automòbils van ser la punxada d’algun dels pneumàtics. Els registres domiciliaris i d’altra mena que s’estarien fent després de l’arrest de l’home, que probablement no passarà a disposició judicial fins demà a la tarda, haurien permès recuperar elements que evidenciarien encara més la presumpta implicació de l’home en els fets.

El cas seria puntual i segons algunes fonts respondria a un tipus de revenja que l’home, de poc més de cinquanta anys, s’hauria pres respecte d’algunes de les persones responsables o empleades de l’establiment hoteler al voltant del qual hi hauria els vehicles afectats i que en gran mesura serien de clients de l’esmentat aparthotel. Al seu dia els afectats van formalitzar les corresponents denúncies.

Comentaris (2)

Trending