Ajornada la prova del Campionat del Món de trial que s’havia de fer a Sant Julià

La FIM i les diferents federacions nacionals posposen les proves que s’havien de fer a Andorra però també a la República Txeca i al Japó

-
-
La prova del Campionat del Món de trial que s’havia de fer a Sant Julià els dies 20 i 21 de juny ha quedat posposada. Així ho ha anunciat la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) de comú acord amb les federacions nacionals que havien d’acollir proves en les properes setmanes. De moment, el campionat no s’ha suspès. Es deixa per més endavant la decisió d’establir noves dates. La causa, evidentment, n’és la crisi del coronavirus.

Segons la FIM, a mesura que el brot mundial de coronavirus continua desenvolupant-se i es posen restriccions, la FIM, l’Autoklub de la República Txeca, la Federació de Motociclistes del Japó i la Federació Motociclista d’Andorra “lamenten” anunciar que s’han posposat les tres proves que havien d’acollir: TrialGP República Txeca-Sokolov (23-24 de maig), TrialGP Japó-Motegi (06-07 de juny) i TrialGP Andorra-Sant Julià (20-21 de juny).

Comentaris

Trending