Aïllen per sospita de coronavirus una dona de l’entorn de l’únic diagnosticat fins ara

S’ha activat el protocol per la malaltia en relació amb una resident de 39 anys, que és la quarta persona que roman ingressada en espera de saber el resultat de les analítiques

-
-
Aquest migdia ha ingressat a la zona d’aïllament per tractament preventiu de coronavirus una dona de 39 anys que forma part de l’entorn de jove de 20 anys que el cap de setmana passat va ser donat d’alta després de superar amb bona nota la malaltia. És l’únic cas fins ara diagnosticat al Principat, malgrat que el virus el va ‘importar’ d’Itàlia.

De moment, com sol passar fins ara, es tracta sols d’una sospita atès que ha estat en contacte amb una persona que ha passat la malaltia i que ara presenta símptomes que són compatibles amb el virus. Es tracta de la quarta persona que ingressa en les darreres hores. L’hospital està a l’espera, doncs, de rebre els resultats de les analítiques sobre quatre persones de les quals se sospita que puguin haver contret el coronavirus.

A banda d’aquesta dona de 39 anys de l’entorn de l’únic diagnosticat fins al moment, hi ha ingressades dues dones de 54 i 87 anys, respectivament, que van ser aïllades per una decisió clínica. És a dir, que presenten símptomes però no han estat ni en cap lloc de risc ni, aparentment, en contacte amb ningú que pugui haver contret la malaltia. També hi ha ingressat un home de 37 anys que havia estat a Itàlia.

 

Comentaris

Trending