Agrupament Encampadà descarta el telefèric a Engolasters perquè “no volem fer volar coloms”

La formació liderada per Esther Vidal i Joan Masjoan manté que només contempla “propostes realistes” i que ara mateix el comú no podria assumir el giny que proposen les altres llistes

-
-
Agrupament Encampadà no preveu el telefèric a Engolasters perquè proposar aquest projecte, a parer de la formació de nova constitució, és “fer volar coloms” i la candidatura que encapçalen Esther Vidal i Joan Masjoan “només contempla propostes realistes”. El número 3 de la llista, Daniel Torres, ha explicat que actualment és totalment inassumible per al comú la inversió necessària per construir el giny que les altres tres candidatures que concorren als comicis del 15-D sí que contenen en els seus programes electorals.

Torres, home de llarga trajectòria política encara que no pas sempre en primera línia, ha recordat que fa entre quatre i cinc eleccions comunals que hi ha alguna formació o altra que rescata el projecte. “Deu ser melancolia”, ha afirmat irònicament, tot fent referència al telefèric que al seu dia sí que hi va haver. El membre d’Agrupament Encampadà explica que hauria estat oportú mirar de reviscolar el giny quan a la parròquia hi convivien nou càmpings, amb públic potencial doncs per esdevenir usuaris de l’atracció, i la corporació disposava de terrenys on poder ubicar les instal·lacions necessàries.

“Però ara no hi ha ni càmpings i el comú no disposa dels terrenys” adequats per poder construir l’equipament. Per tant, tot plegat “és fer volar coloms”. Per a Daniel Torres, si hi hagués la possibilitat “realista” de poder tirar endavant un projecte de l’envergadura del telefèric a Engolasters, sí que estaria la candidatura disposada a fer els estudis i els plans de viabilitat escaients. Però, ara mateix, “¿com es paga?, i ¿amb quins terrenys ho fem”, ha conclòs el candidat.

Comentaris (4)

Trending