Agents de policia preparen el dia de la patrona a la Plaça del Poble

Els entrenaments que fan uniformats de les últimes fornades, en vista a l’acte de divendres, encurioseixen nombroses persones

-
-
El fet que els darrers dies hi hagi hagut estacionats davant el comú d’Andorra la Vella diversos vehicles policials, alguns de ben grossos, i que a la Plaça del Poble hi hagin vist maniobrant un parell de desenes d’agents han sorprès a més d’una i de dues de les persones que o bé transiten per aquell espai de casualitat o bé que en són habituals. No hi ha res d’anormal: estan preparant l’acte de la patrona d’aquest divendres.

La situació ja es va donar l’any passat. Uns dies abans de la celebració de l’acte en què es commemora la Maria Auxiliadora, patrona del cos (24 de maig), agents de les noves fornades del cos preparen els passos i els moviments que hauran de fer durant la desfilada oficial. En aquesta ocasió ha estat el mateix.

Nombrosos curiosos han estat seguint les instruccions donades als agents i les maniobres que han estat realitzant a mig matí, acompanyades d’algunes pauses en què aprofiten per fer un cafè o beure un aigua al bar de la plaça, una situació que també sorprèn els despistats que, de cop i volta, veuen entrar els uniformats a l’establiment. Divendres serà el dia perquè duguin a la pràctica allò que hauran assajat aquests dies.

Comentaris (2)

Trending