Stop Violències convoca una nova manifestació per l’avortament pel 28 de setembre

L’entitat denuncia que és un bisbe acusat “d’encobrir pederàstia” i una “dreta misògina” la que evita que aquest dret tiri endavant al país

Una manifestació a favor del dret a avortar.
Una manifestació a favor del dret a avortar. ALTAVEU MÈDIA

La reclamació de la despenalització de l’avortament tornarà al carrer a final de mes. El 28 de setembre, Stop Violències ha convocat una nova marxa per demanar que es facin avanços en aquest dret. En la convocatòria, compartida a les xarxes socials, l’entitat denuncia que la situació actual es culpa d’una “dreta misògina” i del “discurs antidrets” del Copríncep Episcopal, de qui recorden que està “denunciat per encobrir pederàstia”.

La cita ja té data: novament, el 28 de setembre, com el 2018, quan es va sortir per primer cop al carrer. De fet, l’entitat recorda que, llavors, “vam posar al centre mediàtic d’Andorra i a l’esfera internacional la manca de drets de les dones”. També denuncien els atacs rebuts per fer aquesta reclamació.

I des d’Stop Violències es deixa clar que, ara “la lluita encara dura”. Des de l’entitat es remarca que “tenim un bisbe denunciat per encobrir pederàstia que ens nega a les dones d'Andorra els nostres drets humans”. A la vegada, també s’afirma que “encara ens governa la dreta misògina que secunda el discurs antidrets” del cap d’Estat episcopal.

Per això, posen en relleu que la crida és a tothom: “No importa si votes o no. No importa si ets resident o nacional”. I és que, asseguren, “la lluita social ens interpel·la a totes i tots, perquè a l'hora de pagar-los el sou amb els nostres impostos, no es fan distincions”.

En l’anunci, només s’anuncia, de moment, la data. Els detalls concrets de la protesta, com ara el recorregut, encara no s’han donat a conèixer.

Comentaris (8)

Trending