L’Oficina de l’Habitatge es trasllada als baixos de la Casa Aristot Mora

Abandona les dependències de Casa Motxilla i compartirà espais amb l’Institut, unificant d’aquesta forma les entitats que s’encarreguen de la matèria a un mateix espai

L'edifici Armor a Andorra la Vella.
L'edifici Armor a Andorra la Vella. Pilar Candel

Si ha de fer alguna gestió o demanda d’informació davant l’Oficina de l’Habitatge, cal tenir present que les dependències de l’entitat ja no estan al mateix lloc. L’espai s’ha traslladat. Fins ara estava ubicat a la Casa Motxilla i, ara, s’ubicarà al número 69 del carrer Ciutat de Valls. És a dir, als baixos de la Casa Aristot Mora.

És el mateix indret on es troba també l’Institut de l’Habitatge. I, també, un edifici que s’ha convertit en la primera experiència de gestió pública de pisos de protecció amb la col·laboració de la Fundació Privada Armor. Aquests immobles, cal recordar, estan destinats a persones amb risc d’exclusió social o que tinguin necessitats.

L’horari seguirà sent el mateix: de dilluns a divendres de vuit del matí a dos quarts de quatre de la tarda. Des de Govern es recorda que les consultes també es poden fer arribar per correu electrònic o al telèfon de contacte que, en aquest cas, sí que ha canviat: 804 800.

Cal recordar que l’Oficina de l’Habitatge té com a finalitat oferir informació, orientació i resoldre els dubtes de la ciutadania sobre aspectes relacionats amb aquest àmbit. Des de l’executiu es defensa que ja “ha esdevingut un referent”. L’entitat centralitza i unifica l’atenció en aquesta matèria a través d’un professional especialitzat del ministeri, que compta amb una àmplia formació per atendre les consultes; i, si fos necessari, de derivar a altres canals de l’administració.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending