Oberta la convocatòria per a la quarta edició del SMS Socials d’Andorra Telecom

S’hi poden acollir entitats que vulguin finançar projectes solidaris en diferents àmbits, com ara col·lectius en risc d’exclusió, defensa de drets fonamentals o accions destinades a fer una societat més justa

L'oficina comercial d'Andorra Telecom.
L'oficina comercial d'Andorra Telecom. ANDORRA TELECOM

Andorra Telecom ha obert la quarta convocatòria perquè entitats sense ànim de lucre es puguin beneficiar del programa SMS socials, que permet aconseguir fons per finançar els seus projectes solidaris. El termini per demanar participar en la iniciativa s’allargarà fins al 25 de març. Posteriorment, la companyia decidirà quines associacions elegeix i quin número s’assigna a cadascuna d’elles.

Es tracta de la quarta edició d’aquest programa, que permet que les ONGs disposin d’un número de tres dígits (entre el 601 i el 609) al qual es poden enviar missatges de text des del telèfon mòbil. Els diners recaptats amb aquests SMS es destinen de forma íntegra a l’entitat perquè els puguin invertir en projectes solidaris sense cap despesa associada.

Les associacions que vulguin optar a rebre un dels números han d’estar degudament registrades al registre de Govern. El termini de presentació dels projectes està obert fins al 25 de març. Les entitats han de focalitzar la seva activitat en els col·lectius en risc d’exclusió social, en la defensa dels drets fonamentals de les persones i els animals i en accions destinades a crear una societat millor, més justa i solidària.

Un cop es rebin els projectes, Andorra Telecom estudiarà, avaluarà i adjudicarà els números entre les sol·licituds. Es faran servir diferents criteris, com ara la rellevància, l’impacte, la viabilitat, l’eficàcia o l’eficiència de la iniciativa presentada.

Etiquetes

Comentaris

Trending