La nova responsable del Cedre confirma l’aposta per una atenció cada cop més individualitzada

Montserrat Alsina envia una missiva als familiars dels usuaris del centre assegurant que afronta la nova etapa “amb il·lusió” i garantint que els interns i el seu entorn estaran puntualment informats dels canvis

Montserrat Alsina és la nova responsable assistencial del Cedre.
Montserrat Alsina és la nova responsable assistencial del Cedre. ARXIU

La nova directora assistencial del Cedre, Montserrat Alsina, confirma la voluntat de la institució de volen implantar l’atenció centrada en la persona fent que, per tant, l’assistència als usuaris sigui cada vegada més individualitzada. Alhora, explica que la cinquena planta del centre esdevindrà, en un primer moment, una planta per a convalescents procedents de l’hospital i més endavant, “en cas que fos necessari”, esdevindria un espai d’hospitalització.

Alsina ha enviat una missiva als familiars dels interns per presentar-se i fer-los saber com són d’importants per a ella les famílies, amb la qual cosa la intenció és mantenir els residents i el seu entorn informats dels canvis que hi vagi havent, perquè “la nova etapa ens portarà reptes diferents a tot el gran equip que formem els professionals del Cedre”. Uns canvis, assegura, que “desenvoluparem amb il·lusió, però també des de la professionalitat i el respecte a tots els nostres usuaris i famílies”.

Tot posant-se a la disposició dels familiars per atendre’ls, d’entrada, per via telemàtica, explica que “hem fet uns canvis a la cinquena planta, que s’ha obert per acollir persones en règim de convalescència, provinents de l’hospital de Meritxell, al mateix temps que estem adequant-la per tal que pugui ser una planta d’hospitalització en cas que fos necessari”. També s’insisteix en la voluntat d’imposar-se com a “repte” la implementació de l’atenció centrada en la persona.

El centre sociosanitari El Cedre.

Relacionat

Montserrat Alsina pilotarà la preparació del Cedre per si hi ha un nou brot de Covid-19

Per a Alsina, aquesta atenció “comportarà sense dubte una millora en la percepció de la qualitat de vida de les persones que hi viuen”. I també dels familiars. “Considerem que el dia a dia al Cedre ja és de per si de qualitat, però el nostre repte és anar millorant sempre. El projecte és centrar l’atenció assistencial de forma que esdevingui cada vegada més individualitzada i adaptada a les necessitats canviants de cadascú dels nostres usuaris, posant-los sempre al centre de les decisions”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending