Una jornada de teràpia amb gossos recull 200 euros en benefici de la Marató de TV3

La iniciativa, impulsada per la Fundació Aurora Fornés amb la col·laboració dels centres Kissos i Canis va comptar amb quinze persones i les donacions es poden continuar fent els pròxims dies amb guardioles distribuïdes a diferents llocs del país

https://www.youtube.com/watch?v=FqSx_JTXM0w

La Marató de TV3 se celebrarà el pròxim 19 de desembre. Enguany, el programa estarà destinat a recaptar fons per a la investigació contra les malalties mentals. Queden dies però ja hi ha qui es mobilitza per col·laborar. I a Andorra aquest és el cas de la fundació Aurora Fornés i dels centres de teràpia amb gossos Kissos i Canis. En un acte organitzat el cap de setmana van recollir 200 euros, xifra que encara volen augmentar amb guardioles ubicades a diferents indrets del país.

I és que fa 30 anys que l’entitat treballa, justament, per ajudar a millorar les condicions de vida dels afectats amb trastorns mentals. Per això, es va entendre que, davant una causa com la que enguany centra l’atenció de la iniciativa solidària de la televisió catalana, no es podien quedar quiets. I van aprofitar per donar a conèixer, a més, un dels projectes en els quals la Fundació ha ficat fil a l’agulla els darrers temps.

Concretament, la teràpia amb gossos. “La volem introduir al país. Fins ara ha donat molt bons resultats”, explica l’administrador de la Fundació, Eduard Padreny. Així doncs, es va organitzar una jornada al centre caní Kissos justament per ensenyar els beneficis que aquesta pràctica pot tenir per a persones, especialment infants, que poden patir aquestes patologies mentals.

La jornada es va celebrar dissabte i va aplegar una quinzena de persones. En total, es van recaptar 200 euros. La iniciativa, però, no ha acabat. Com que hi ha dies encara fins al dia de la Marató, el 19 de desembre, s’ha aprofitat per fer una crida per demanar més donacions per part d’altres persones. Per fer-ho, hi ha diferents guardioles distribuïdes pel país. També es poden fer al compte obert per la mateixa Fundació.

Etiquetes

Comentaris

Trending