El Govern organitza dues edicions més del curs de formació i salut mental per a agents socials

La primera convocatòria ha tingut bona acceptació per part dels professionals de país i se’n celebraran dues més el 30 de març i el 25 de maig d’aquest any

Comentaris

Façana de la Universitat d'Andorra (UdA).
Façana de la Universitat d'Andorra (UdA). Altaveu

El Govern ha signat un nou conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra (UdA) per al desenvolupament del programa acadèmic en el marc de la implementació del Pla Integral de Salut Mental i Addiccions (PISMA). La bona acceptació de la primera convocatòria del curs de formació i salut mental per a agents socials i comunitaris ha fet que es convoquin dues edicions més. Tindran lloc el 30 de març i el 25 de maig d’aquest any.

El primer conveni signat se centrava en el desenvolupament d’un programa acadèmic per al desenvolupament de dos cursos de formació: un per al personal d’infermeria i l’altre per a demés agents implicats. La bona acceptació dels professionals a qui anaven dirigits ha fet que hi hagués suficient demanda per realitzar dues edicions més del curs. Així, es vol donar resposta als interessats i s’ha considerat adient signar un nou acord amb l’UdA per fer dues edicions més.

Les dues noves edicions tindran lloc el 30 de març i el 25 de maig, i les prescripcions ja es poden fer al web de l’UdA. El curs per a agents socials té càrrega d’1,5 crèdits europeus i consta de 24 hores presencials i 21 de dedicació per preparar les sessions. El ministeri de Salut subvenciona els estudis en un 80% del preu.

Etiquetes

Comentaris

Trending