Govern busca constructora per a la primera fase de les obres de l’edifici de pisos de lloguer

Per ara, s’ha de fer l’excavació del terreny i, un cop enllestida, es licitarà l’aixecament del bloc pròpiament dit, amb 44 habitatges que es podran arrendar a un preu assequible

El terreny on s'ha de construir l'edifici, del qual se sortirà pel viaducte que uneix Terravella i Borda Nova.
El terreny on s'ha de construir l'edifici, del qual se sortirà pel viaducte que uneix Terravella i Borda Nova. G. P.

Govern ha fet un pas més en el projecte de construcció d’un edifici de pisos de lloguer assequible a la zona de la Borda Nova, a Andorra la Vella. En aquest cas, un de significatiu. S’ha engegat el procés per a la primera fase de les obres. De moment, tot just l’excavació del terreny on s’ha d’ubicar l’immoble.

Per tant, es tracta, ara sí, de buscar l’empresa que es faci càrrec de la primera fase del projecte. Més concretament, consistiran a dur a terme l’excavació de la parcel·la i el sosteniment d’aquesta amb ancoratges. Serà un cop estigui finalitzat aquesta tasca quan es tirarà endavant la construcció de l’edifici.

Els terrenys on s'ha d'edificar el bloc de pisos socials.

Relacionat

Govern estima en més d’11 milions el cost del bloc que vol destinar a pisos socials a la Borda Nova

De moment, les empreses interessades a fer els treballs podran presentar ofertes fins al dia 23 de juny. S’espera poder tancar la selecció i que les obres ja es puguin avançar al llarg del segon semestre. Aquestes es faran a un terreny d’uns 2.822 metres quadrats entre el carrer Terra Vella i el passatge Borda Nova, cedit des del comú de la capital.

En total, es preveu que l’immoble disposi de 44 pisos que es posaran a lloguer a un preu considerat assequible. També hi ha la previsió de 205 places d’aparcament i dos locals.

Comentaris

Trending