La Fundació Nostra Senyora de Meritxell atén més de 550 persones

De cara al 2022 es plantegen el repte de seguir donant continuïtat a l’acompanyament del seu procés d’envelliment i donant-los suports específics en funció de la seva etapa de vida

Comentaris

Un grup de persones a la Fundació
Un grup de persones a la Fundació

Celebrant el seu cinquanta aniversari, la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell ha presentat una memòria commemorativa, on es repassen les fites assolides i reptes complerts. Un dels fets que es recull és el creixement del nombre de persones ateses, que actualment són més de 550, i del personal, que compta amb 305 professionals.

La Fundació disposa de models avalats científicament i serveis que s’adapten al transcurs sencer del cicle de vida de les persones amb discapacitat. Un dels reptes de cara al 2022 és donar continuïtat a l’acompanyament dels atesos, adaptant-se al seu procés d’envelliment i donant-los els suports específics que necessiten en funció de la seva etapa.

La directora general de la Fundació, Celine Mandicó, ja aprofitat per recordar que les metodologies i tècniques que s’utilitzen busquen adaptar-se a cada persona i el seu perfil, de forma que es dissenya un pla d’atenció individual segons les seves necessitats i preferències. Un dels objectius finals és contribuir a que les persones siguin més independents i autònomes, que tinguin un projecte de vida en consonància amb els seus desitjos.

Mandicó també ha remarcat que tenen un pla de formació constant per estar al dia i donar els millors serveis d’atenció i suport. Ha insistit en el fet que la Fundació aposta pel desenvolupament professional, i aquest pla es basa en tres nivells: base, que és essencial per entrar; de tecnificació, que busca l’especialització en l’atenció a la discapacitat; i finalment les estratègiques que segueixen i compleixen el pla.

 

Comentaris (9)

Trending