FEDA treballa en un pla per prevenir l’assetjament a les treballadores

La plantilla de la parapública ha format un llaç lila al jardí de la centra hidràulica com a acte per commemorar el 8 de març

Comentaris

El llaç format per la plantilla de FEDA.
El llaç format per la plantilla de FEDA. FEDA

FEDA última els detalls d’un protocol per evitar assetjament a les treballadores de la seva plantilla. Així ho ha avançat la parapública en el marc de les accions per commorar el 8 de març. Entre altres actes, empleats de la companyia han format un llaç lila al jardí de l’edifici de serveis situat al costat de la central hidroelèctrica.

Des de FEDA s’assegura que ja fa anys que es van establir “mecanismes per afavorir la igualtat i lluitar contra el sexisme en l’àmbit laboral”. El 2019 aquesta política d’empresa es va materialitzar en el Pla d’igualtat de gènere aprovat pel consell d’administració. Entre les accions previstes hi ha la redacció de la guia del llenguatge no sexista, la creació del comitè d’ètica i igualtat, l’organització de sessions de sensibilització en igualtat a tota la plantilla o l’inici dels treballs d’assessorament i disseny del protocol contra l’assetjament laboral. Aquest darrer ha de ser una realitat en pocs mesos.

A més a més, FEDA també apunta que integra la perspectiva de gènere en els seus processos interns. La voluntat de l’organització és identificar i minimitzar la discriminació cap a les dones en les diferents activitats de l’empresa i això ja comença en els processos de selecció. Així, es demana les agències de recursos humans i assessorament que no traslladin el gènere de les persones aspirants a ser treballadores de l’empresa.

Etiquetes

Comentaris

Trending