Estupefacció per l’entrada de la presidenta d’Autea a la fundació del Barça

Inés Martí accedeix al patronat del bracet del vicepresident i actualment resident al Principat Alfons Godall

Alfons Godall, Joan Laporta i Inés Martí.
Alfons Godall, Joan Laporta i Inés Martí.

L’entrada al patronat de la Fundació de l’FC Barcelona de la presidenta de l’Associació del trastorn de l’espectre de l’autisme d’Andorra (Autea), Inés Martí, està generant certa estupefacció en àmbits socials del país. Martí arriba a l’esmentada organització a través del vicepresident de la mateixa, Alfons Godall, que actualment resident al Principat i que ha estat qui ha difós l’ingrés al patronat de Martí via xarxes socials.

Sense desmerèixer la tasca d’Autea, altres associacions del tercer sector a Andorra es demanen què hi ha o què hi haurà darrere de l’aterratge de Martí al Barça. Igual com ja va sorprendre el fet que Godall s’establís al Principat i de seguida iniciés un vincle amb l’entitat que presideix la nova integrant del patronat de la fundació del Barça.

Autea ‘controla’ tant la Fundació Privada Tutelar, amb una forta ascendència episcopal, com el selecte i exclusiu programa Joves en Inclusió (JEI), el cost de la qual ha portat la fundació tutelar a la ruïna i al fet que hagi hagut de ser ‘rescatada’ pel Govern. Amb tot, mentre moltes famílies que porten anys a Andorra voldrien gaudir per als seus fills amb discapacitat de les atencions que presta el JEI, no ho poden fer. En canvi, Godall hauria entrat per la porta gran d’Autea igual com ara Martí aterra a l’entorn del Barça.

COMISSIÓ SOCIAL

Martí no serà l’única ambaixadora andorrana a l’entorn institucional barcelonista. El comunicador Àlex Terés és un dels trenta membres de la comissió social de l’FC Barcelona, una mena d’extensió, segons que ha declarat el propi president del club, Joan Laporta, de la junta directiva de l’entitat esportiva. El cas de Terés no té res a veure amb el de Martí.

En aquest cas, el comunicador fa anys que forma part de l’equip d’assessors de Laporta i ja va estar immers en la campanya electoral que el portaria de nou a la presidència blaugrana. Ara, finalment i després de mesos de reflexió, hauria acceptat la proposta d’accedir a la comissió social esmentada.

Comentaris (10)

Trending