Es presenta el full de ruta del nou Pla Nacional de la Joventut

Durant la celebració de la Taula Mixta, que agrupa els diferents estaments implicats, s’ha explicat el camí a seguir, que s’alinea amb les recomanacions del Consell d’Europa i amb l’Estratègia de la UE 2019-2027

Taula Mixta de la joventut on s'ha presentat el pla nacional.
Taula Mixta de la joventut on s'ha presentat el pla nacional. SFGA

Aquest dimarts s’ha celebrat la reunió de la Taula Mixta de Joventut, que agrupa, tant a nivell tècnic com polític, el Govern, els set comuns, l’associació Carnet Jove i Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra. Durant la trobada s’ha presentat el full de ruta del nou Pla Nacional de la Joventut (PNJA), que s’alinea amb les recomanacions del Consell d’Europa i amb l’Estratègia de la UE 2019-2027.

La trobada, per tant, ha permès presentar el procés de creació per a l’elaboració del nou PNJA que s’inicia a partir d’ara. La ministra d’Afers Socials, Judith Pallarés, ha exposat davant la Taula el full de ruta pel qual s’estableixen les diferents fases de creació del pla, que es farà entre totes les parts presents en la reunió. L’objectiu del PNJA és fomentar la participació activa dels joves a tots els nivells i, alhora, reforçar la coordinació dels diferents actors implicats en aquesta matèria. A més, s’alinearà amb les recomanacions del Consell d’Europa i amb l’Estratègia de la UE 2019-2027.

Així mateix, la reunió d’aquest dimarts també ha aprovat les modificacions del Reglament de les activitats de lleure en vigor des del 2020. Finalment, s’ha presentat el conveni de col·laboració entre el ministeri d’Afers Socials i la Universitat d’Andorra per al reconeixement de crèdits de lliure elecció als alumnes que duguin a terme activitats d’interès social.

Comentaris (1)

Trending