Creu Roja, encarregat de gestionar el programa de seguiment dels pisos socials Armor

Serà l’entitat andorrana qui es farà càrrec de ‘Primer la Llar’, que tindrà un cost de 519,40 euros per plaça ocupada i ja hi ha adjudicades una vintena

L'edifici Armor a Andorra la Vella.
L'edifici Armor a Andorra la Vella. Pilar Candel

Serà finalment Creu Roja Andorrana qui se’n farà càrrec de gestionar el programa de seguiment dels ocupants dels pisos socials d’Andorra la Vella, a l’edifici Armor. Es tracta del projecte ‘Primer la Llar’, que haurà d’ajudar a les persones que acceptin un dels habitatges de protecció pública per tal de definir quin serà el seu recorregut de reinserció. Per aquesta feina es cobrarà 519,40 euros per plaça ocupada, i ja s’han adjudicat una vintena.

Aquest dimecres s’ha publicat al BOPA l’adjudicació definitiva del ‘Servei de gestió social dels habitatges de protecció pública basat en el model Primer la Llar’. Serà finalment Creu Roja Andorrana qui se’n farà càrrec, tot i que el passat mes de juny, aparentment, s’havia descartat poder fer-ho. Tot i que es va considerar que no es comptava amb els recursos necessaris, finalment s’han pogut adaptar a les necessitats de l’Institut de l’Habitatge.

L'edifici Armor, a Ciutat de Valls.

Relacionat

S’adjudiquen els 20 pisos de protecció pública de l’edifici Armor

El contracte que s’ha signat és, en principi, fins al 31 de desembre d’aquest any i és prorrogable anualment. El pressupost que s’hi destinarà serà de 519,40 euros per plaça ocupada a l’edifici. Cal recordar que s’han adjudicat una vintena, tot i que encara no de forma definitiva, perquè les persones havien d’acceptar, precisament, formar part de ‘Primer la Llar’. Amb tot, s’estima que el total que cobrarà Creu Roja per aquest servei pot fregar els 10.380 euros.

Comentaris (4)

Trending