S’adjudiquen els 20 pisos de protecció pública de l’edifici Armor

Les persones beneficiàries se sotmetran a una entrevista per tal de confirmar que volen formar part del programa ‘Primer la llar’ i, així, poder establir els objectius principals de cadascú

P

P.C

Comentaris

L'edifici Armor, a Ciutat de Valls.
L'edifici Armor, a Ciutat de Valls.

Els 20 pisos de protecció pública que conformen l’edifici Armor, a Ciutat de Valls, ja tenen les persones que els ocuparan. Almenys, de forma temporal, cal acabar de confirmar que el primer llistat que s’ha creat sigui el definitiu. Per a això, des de l’Institut Nacional de l’Habitatge (INH) es començaran unes entrevistes personals. D’una banda, perquè puguin acceptar l’accés als habitatges i, també, formar part del programa de seguiment ‘Primer la llar’. En aquest cas, també s’ha de conèixer la situació concreta de cadascú i establir els objectius que s’han d’aconseguir.

Mitjançant el BOPA, l’Institut Nacional de l’Habitatge ha fet públic el llistat de les 20 persones escollides per a accedir als pisos de Ciutat de Valls. El procés de selecció va començar el passat mes d’octubre, i hi havia un total de 50 persones que es van presentar per poder optar a un dels habitatges de protecció pública. Els requisits d’accés eren diversos, donant prioritat a persones amb situació d’exclusió social greu i sense llar. Els pisos, a més, compten amb característiques distintives, i estan pensats per diferents perfils.

Les persones que han participat al procés, però que finalment no han aconseguit estar entre els seleccionats, formaran part d’una llista de sol·licitants de reserva. De fet, el següent pas és fer entrevistes personals amb cadascun dels participants. Josep Maria Pla, director de l’INH, indica que cal confirmar que tots accepten accedir a aquests habitatges. Sobretot, tenint en compte que passaran a formar part del programa ‘Primer la llar’, que té la modalitat d’intervenció social i que ajudarà a fer un seguiment d’aquestes persones.

L'edifici Armor a Andorra la Vella.

Relacionat

Els 20 pisos de protecció pública de l’edifici Armor tenen 50 candidats per accedir-hi

Es tracta d’un programa personalitzat i, per tant, també caldrà establir els diferents objectius de cadascun dels adjudicataris, per poder definir el recorregut i les accions que s’han d’emprendre amb ells. Pla indica que, per aquest motiu, resulta complicat acabar de definir quina serà la data en la qual les persones podran accedir als habitatges que, per la seva banda, ja estan preparats per a rebre als primers inquilins.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending