Concentracions i actes festius per celebrar el Dia Internacional de les Dones

Hi haurà una reivindicació conjunta dimarts vinent a la plaça Lídia Armengol, recuperant l’escenari habitual previ a la pandèmia, i una Hora Bruixa amb “música, art, humor i mala llet feminista” a la Fada Ignorant

Una concentració feminista a la plaça Lídia Armengol abans de la pandèmia.
Una concentració feminista a la plaça Lídia Armengol abans de la pandèmia.

Les associacions feministes es concentraran dimarts vinent per celebrar el Dia Internacional de la Dona. L’acte tindrà lloc a la plaça Lídia Armengol i tindrà com a eix la lectura d’un manifest reivindicatiu. A banda, també es preveu un acte més de caràcter festiu i lúdic, que tindrà lloc a la Fada Ignorant, ja a la tarda.

L’any passat les celebracions van estar marcades per la situació provocada per la pandèmia. De fet, la concentració es va traslladar a la plaça del Consell justament per poder fer-la mantenint la distància de seguretat entre els assistents. Enguany, es recupera l’escenari més tradicional: la plaça Lídia Armengol.

Així ho han informat Acció Feminista i l’Associació de Dones. La cita serà a la una de la tarda. La previsió és fer la concentració i que cada entitat llegeixi un manifest per reivindicar els drets del col·lectiu. Recuperaran d’aquesta manera el format i el lloc habitual previ a l’esclat de la pandèmia.

Ja a la tarda, es preveu un altre acte, en aquest cas, més de caràcter lúdic. La Fada Ignorant acollirà ‘L’Hora Bruixa’, una jornada amb “música, art, humor i mala llet feminista”. Des de totes dues associacions es fa una crida a “sortir al carrer” i a “reivindicar els nostres drets”.  

Comentaris (1)

Trending