La CASS engega el procés per escollir un nou defensor de l’afiliat

Carme Moles, al càrrec des de fa dos anys i mig, no continuarà per motius professionals i la parapública ha aprovat el concurs públic per seleccionar el seu substitut

Un detall de la façana principal de la CASS.
Un detall de la façana principal de la CASS. Toni Solanelles

L’advocada Carme Moles ha renunciat a continuar exercint com a defensora de l’afiliat a la Caixa Andorrana de Seguretat Social. La decisió, segons s’ha explicat des de la parapública, respon a “motius professionals”. Un cop presa, el consell d’administració ha engegat el procés per seleccionar una nova persona que ocupi el càrrec.

De fet, l’inici del procediment s’ha aprovat en la reunió de l’òrgan celebrada aquest dimarts. Així, un cop acceptada la renúncia, es preveu que en pocs dies es facin públiques les bases del concurs que ha de permetre elegir el substitut de Moles com a principal responsable d’atendre les queixes dels usuaris. Així, es destaca que es vol un perfil professional que desenvolupi una activitat com a autònom i que tingui una formació mínima de Mates 2, així com experiència acreditada en temes socials, de seguretat social o en la defensa jurídica o administrativa de les persones.

Moles deixarà el càrrec després de dos anys i mig al capdavant de l’òrgan, que s’encarrega d’analitzar les reclamacions o queixes de les persones que tenen vinculació a la CASS. Per tant, atent les consultes tant dels assegurats com d’empresaris o prestadors de serveis.

La reunió del consell d’administració de la CASS també ha servit per avaluar la col·laboració establerta amb l’Institut Català de la Retina. Es considera que s’han assolit uns “bons resultats en qualitat assistencial” i que hi ha una satisfacció per part d’aquells usuaris que han necessitat els serveis de l’ens. Així, i un cop negociada una actualització de les tarifes, s’ha aprovat seguir treballant amb el centre.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending