Càritas canvia els horaris del Rober i reobre la botiga De mà en mà

L’entitat posa en relleu la necessitat d’activar els dos serveis per donar resposta a le persones en dificultats arran de la crisi econòmica provocada pel coronavirus

Voluntaris de Càritas.
Voluntaris de Càritas. ARXIU

Càritas Andorra ha anunciat la recuperació de la normalitat de les seves botigues Rober i De mà en mà. Així, la primera amplia els seus horaris, mentre que la segona torna a obrir les portes. Des de l’entitat es posa en relleu que la decisió respon a la voluntat de cobrir el servei a les persones en situació de dificultat conseqüència de la crisi econòmica derivada de l’epidèmia del coronavirus.

Així, el Rober, que ja el juliol va reprendre l’activitat només quatre hores al dia (de nou a una del matí de dilluns a dijous) canviarà ara aquesta franja a la tarda. L’atenció es farà entre les tres i tres quarts de set de la tarda. Pel que fa al De mà en mà, estarà obert de dilluns a divendres, de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de dues i de les quatre a les vuit de la tarda.

Càritas remarca que “aquestes iniciatives solidàries representen el compromís de futur amb la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental”. Així, es recorda que amb la recollida, classificació i distribució de roba –donada solidàriament per particulars i empreses- “es cobreix de forma gratuïta un conjunt de necessitats bàsiques, una obra ineludible especialment arran de la pandèmia”.

A banda, s’apunta que el projecte De mà en mà, una botiga de roba a preus assequibles, segueix en marxa “apostant pels criteris de sostenibilitat amb l’objectiu de contribuir en la millora de la gestió del medi ambient gràcies al concepte de reutilització”.

A tots dos espais s’aplicaran les mesures de prevenció contra el coronavirus relatives al tèxtil. Així, la roba recollida es deixarà en quarantena un mínim de 48 hores i passarà per un tractament de vapor de més de 60 graus abans de ser exposada per a la venda o la donació.

Etiquetes

Comentaris

Trending