Canvis al Cedre: visites de dos familiars simultanis i sense haver de demanar cita prèvia

Els nous ajustaments entren en vigor aquest mateix dissabte i els contactes amb els residents es poden fer entre les 10.30 i les 14 hores i les 16 i les 19 hores

Exteriors del Cedre.
Exteriors del Cedre. Altaveu

Des d’aquest dissabte no caldrà demanar cita prèvia per poder visitar alguns dels residents al Cedre. De fet, aquesta política s’hauria d’aplicar a tots els centres sociosanitaris del país aplicant les noves directrius en relació amb la pandèmia. A més a més, els usuaris podran rebre simultàniament la visita de dues persones, circumstància que no es podia donar tampoc fins ara. La cita prèvia no cal però sí signar el full d’autoresponsabilitat conforme no es tenen símptomes de la Covid.

La direcció del centre liderada per Montserrat Alsina ha tramès aquest divendres una comunicació en què es deixa clar que “se segueixen totes les mesures establertes en el decret en relació als cribratges dels usuaris/ residents i del personal així com totes les mesures sanitàries”. S’explica que “es permetran les visites de dos familiars de manera simultània als usuaris/residents del centre, cada dia, des de les 10.30 fins a les 14 hores i de les 16 hores fins a les 19 hores”.

Una imatge de l'entrada al Cedre.

Relacionat

El Cedre reactiva les visites a les habitacions davant les queixes dels familiars

Com s’ha dit, “no caldrà demanar cita prèvia però si signar el full d’auto responsabilitat” i “es prohibirà les visites de persones que presentin infecció per SARS- CoV-2”. Tampoc “no es podrà accedir als espais comuns de les plantes de la residència. Si algun familiar vol fer la visita a l’hora de dinar o de berenar, haurà de fer-ho a l’habitació de l’usuari o resident. A més a més, es recorda en la comunicació, és “obligatori l’ús de la mascareta quirúrgica o FFP2 durant tota la visita als residents”. Les modificacions en les mesuren entren en vigor aquest dissabte, 4 de juny.

Comentaris

Trending