La Caminada contra el Càncer bat el rècord de recaptació dos dies abans de celebrar-se

La venda de samarretes, ja esgotada, ha permès superar els 9.000 euros d’ingressos i la xifra, que es destinarà a Assandca, encara pot créixer més fins al diumenge

Comentaris

Un moment d'una edició anterior de la Caminada contra el Càncer.
Un moment d'una edició anterior de la Caminada contra el Càncer. ASSANDCA

La Caminada contra el Càncer, que diumenge recuperarà el format presencial, ja ha batut records. Aquest divendres s’han esgotat les 1.124 samarretes que s’havien posat a la venda, fet que ha permès aconseguir ja més de 9.000 euros. Per tant, no només se supera la recaptació de 2020 sinó que, també, i de llarg, del 2019, previ a la pandèmia.

Els diners assolits amb la iniciativa solidària, que persegueix aconseguir fons en benefici d’Assandca. La caminada, de fet, ja és tot un èxit, perquè supera de llarg els prop de 8.000 euros assolits el 2019. I la xifra encara pot pujar més.

I és que, d'aquí a diumenge, a les persones que acudeixin al servei d’atenció al client, a la quarta planta de Pyrénées, se’ls oferirà comprar la polsera solidària, a nou euros, o fer aportacions voluntàries i assistir, si ho desitgen, a la ruta, preferiblement amb una peça de roba de color verd. Cal recordar que, a més la Fundació Privada Jacqueline Pradère farà com sempre una aportació de 700 euros.

Un instant de l'acte de presentació de la Caminada.

Relacionat

La Caminada contra el càncer recupera el format presencial

D’aquesta forma, es confirmen les bones sensacions que tenien els impulsors de la Caminada. Es pensava, i així es va dir durant l’acte de presentació, que després d'un any i mig de restriccions a la possibilitat de reunió, la gent tindria moltes ganes de retrobar-se i veure's les cares, però l'interès per assistir a la caminada i donar suport a les víctimes del càncer ha superat les seves expectatives. Malgrat això, els organitzadors recorden que la Covid continua suposant un risc i que caldrà dur la mascareta posada durant tot el recorregut. Per facilitar-ho, en aquesta ocasió es lliurava una mascareta -també de color verd festuc- amb cada samarreta.

La Caminada arrencarà a les 11 del matí a l'aparcament del carrer Roc dels Escolls i repetirà el recorregut habitual per carrers d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany. És una caminada lúdica, afirmativa i apta per a tots els públics.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending