Andorran Banking dona 30.000 euros a Creu Roja per a renovar terminals de teleatenció domiciliària

El conveni compromet a l’entitat a fer efectiu el pagament al llarg dels propers tres anys i permetrà a l’associació adquirir aparells més accessibles d’última tecnologia

La directora general d’Andorran Banking, Esther Puigcercós i el president de Creu Roja Andorrana, Josep Pol Padrós
La directora general d’Andorran Banking, Esther Puigcercós i el president de Creu Roja Andorrana, Josep Pol Padrós

Andorran Banking i Creu Roja Andorrana han signat un conveni pel qual l’entitat es compromet a donar a l’organització humanitària un total de 30.000 euros al llarg dels propers tres anys. L’objectiu és que l’associació pugui renovar els terminals del seu servei de teleatenció domiciliària amb aparells més accessibles i d’última tecnologia.

Aquest recurs va adreçat a aquelles persones que viuen soles o que passen moltes hores sense companyia en el seu domicili, principalment gent gran o persones amb dependència, entre d’altres. Mitjançant diversos aparells, es poden comunicar permanentment, les 24 hores del dia, tot l’any, amb el centre de coordinació de la Creu Roja, que s’ocupa de donar una resposta immediata. L’objectiu principal d’aquest servici és que els usuaris se sentin segurs sense renunciar a la seva autonomia i que puguin mantenir així les relacions personals i veïnals.

En l’acte de signatura, la directora general d’Andorran Banking, Esther Puigcercós, ha manifestat l’alegria de l’entitat per poder seguir col·laborant amb Creu Roja i, sobretot “en aquesta iniciativa que cerca que la gent gran pugui, tot prement un botó, contactar amb professionals per allò que pugui menester”. Per la seva banda, el president de Creu Roja Andorrana, Josep Pol Padrós, ha expressat l’agraïment a l’entitat per la seva contribució “a la millora de l’esperança i qualitat de vida de les persones que més ho necessiten”.

Comentaris

Trending