Accions d’Unicef per recaptar fons durant el dia de Sant Jordi

La parada a la fira de la plaça del Poble vendrà llibres de segona mà i roses i els diners que es recaptin es destinaran als projectes engegats a Afganistan, Bhutan i Bangladesh

Unicef tornarà a tenir parada a la fira de Sant Jordi.
Unicef tornarà a tenir parada a la fira de Sant Jordi.

El comitè andorrà d’Unicef participarà en la fira de Sant Jordi a la plaça del Poble d’Andorra la Vella. Tindrà una parada on es combinarà la venda de r presencials amb la venda de roses  virtuals des de la web de l’ONG. Amb les accions es vol recaptar fons pels projectes solidaris a Afganistan, Bhutan o Bangladesh.

Així, i segons s’ha informat des de l’entitat, es trobaran a l’estand 12 de la Fira, de les deu del matí a les set dela tarda. Allà s’hi podran comprar llibres de segona mà (cedits pel Col·legi Britànic, el Lycée Compte de Foix i particulars), roses de patchwork fetes per voluntàries, postals, punts de llibres, i articles diversos de marca UNICEF.

Aquells que no es puguin desplaçar físicament, podran comprar i regalar una rosa virtual a la web del comitè. Ambdues accions estan destinades a recaptar fons pels 3 projectes de cooperació internacional que estan actius actualment a Afganistan, Bhutan i Bangladesh.

Etiquetes

Comentaris

Trending