Walter Gutiérrez, nou ambaixador del Perú a Andorra

Com sol ser habitual, exercirà el càrrec de forma no presencial, ja que també encapçalarà la legació diplomàtica del país andí a Madrid

Walter Gutiérrez.
Walter Gutiérrez.

El govern del Perú ha designat Walter Gutiérrez com a nou ambaixador a Andorra. Ho farà de forma no presencial, ja que el seu lloc de destí principal serà Madrid. Allà encapçalarà la legació diplomàtica del país andí a Espanya.

De fet, Gutiérrez va ser nomenat ja fa unes setmanes i va assumir les funcions a finals d’abril. El ministeri d’Afers Exteriors andorrà ja ha atorgat el beneplàcit al nomenament. Així, ja s’ha pogut formalitzar l’assumpció del càrrec.

Com sol ser habitual, el nou diplomàtic farà les funcions de forma no presencia. Residirà a Madrid, on també encapçala l’ambaixada peruana al país veí del sud.

Walter Gutiérrez havia estat degà del col·legi d’advocats de Lima entre 2008 i 2009. Posteriorment, va ser nomenat defensor del poble al seu país. Aquest càrrec el va ocupar entre el 2016 i el 2022. També havia estat representant del Perú davant l’Organització Mundial del Turisme.

Etiquetes

Comentaris

Trending