Visita virtual de Maria Ubach als projectes de l’ONG Agua de Coco

L’Executiu ha cooperat, des del 2011, en el finançament d’onze projectes de l’organització repartits entre Madagascar i Cambodja amb una aportació total de prop de 300.000 euros

Comentaris

Maria Ubach durant la compareixença.
Maria Ubach durant la compareixença. Toni Solanelles

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i l’equip de cooperació del seu ministeri han participat en una visita virtual dels projectes de l’ONG Agua de Coco -Aigua de Coco en la seva filial andorrana- instal·lada a Tuléar, Madagascar. El Govern va començar a col·laborar amb l’entitat el 2011 i, al llarg d’aquesta dècada, l’Executiu ha cooperat en el finançament d’onze projectes de l’organització repartits entre Madagascar i Cambodja amb una aportació total de prop de 300.000 euros.

Ubach ha mantingut una conversa amb el president de l’entitat, José Luís Guirao, i posteriorment s’ha fet el visionament d’un vídeo que reagrupava els 11 projectes en els quals Andorra ha participat. La ministra també ha pogut parlar amb alguns dels beneficiaris dels de Madagascar i amb un voluntari internacional. Aquest últim aspecte ha donat l’oportunitat als membres del ministeri d’Afers Exteriors de conèixer com s’han adaptat els projectes per garantir-ne la continuïtat en temps de pandèmia.

Guirao ha agraït el finançament del Govern i ha informat que, durant la gala anual que celebren, se li entregarà el premi al millor recorregut en reconeixement a la seva trajectòria de 10 anys com a patrocinador.

L’ONG, creada el 1994, té com a prioritat desenvolupar i permetre l’accés per a tothom a una  educació de qualitat i inclusiva. En aquest sentit, no només proporcionen l’educació tradicional, sinó que faciliten també la creació d’escoles de música i esport per garantir que els alumnes no caiguin en xarxes de prostitució o de drogues. A banda, Agua de Coco desenvolupa projectes de protecció i promoció del medi ambient i la protecció d’àrees mediambientals autòctones.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending