Ubach tanca la seva ‘gira’ per Kazakhstan

La ministra d’Afers Exteriors manté una trobada amb el director del centre financer Astana, encarregat de la promoció econòmica i financera de les empreses del país asiàtic, on opera Pas-Grau Internacional

Maria Ubach amb Askar Shakirov.
Maria Ubach amb Askar Shakirov. SFGA

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha clos aquest divendres l’agenda de treball de la seva visita oficial al Kazakhstan, la primera que fa un mandatari andorrà, amb un contacte de l’àmbit polític i amb una reunió amb la direcció del centre financer Astana, encarregat de la promoció econòmica de les empreses del país asiàtic, on opera Pas-Grau Internacional com a gestor d’estacions d’esquí.

Ubach s’ha reunit amb el vicepresident del Senat del Parlament, Askar Shakirov. Els dos mandataris han acordat promoure la cooperació interparlamentària en l’àmbit de l’OSCE. La titular d’Exteriors, al Kazakhstan des de dimecres, s’ha trobat posteriorment amb Kairat Kelimbetov, director del Centre Financer Internacional Astana (CFIA), entitat encarregada de la promoció econòmica i financera d’empreses, tan nacionals com aquelles que es vulguin instal·lar al país.

En la reunió, que s’ha celebrat a la seu del CFIA a Nursultan, s’ha acordat intercanviar contactes i bones pràctiques en els àmbits de l’arbitratge, les ‘fintech’, les zones franques i la digitalització de tràmits i procediments. Astana és relativament conegut al món occidental, a Espanya, França i el seu entorn, per haver patrocinat un equip ciclista de primer nivell mundial.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending