Ubach i la nova prefecta de l’Arieja es reuneixen per tractar la cooperació transfronterera

Sylvie Feucher i la ministra d’Afers Exteriors han tractat diversos aspectes com la situació sanitària o l’agricultura i el turisme

Visita de la prefecta de l'Arieja a Andorra.
Visita de la prefecta de l'Arieja a Andorra.

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i la nova prefecta de l’Arieja, Sylvie Feucher, s’han reunit aquest divendres al matí. En aquesta primera visita com al principat, han tractat diversos aspectes de la cooperació transfronterera. Durant la trobada s’han pogut intercanviar opinions sobre temes com ara la situació sanitària actual, aspectes lligats amb la protecció civil i la viabilitat hivernal, la mobilitat i els accessos, l’ordenament territorial o l’agricultura i el turisme.

Ubach i Feucher també han visitat posteriorment el centre de vacunació situat a la plaça de Braus. La ministra li ha mostrat el dispositiu existent per administrar els vaccins i ha reiterat l’agraïment per part de Govern per la col·laboració que ofereix França a l’hora d’abastir a Andorra.

Finalment, les dues delegacions s’han desplaçat a Ordino, que aquest cap de setmana celebra la Fira del Bestiar, i on s’hi ha unit la cònsol menor de la parròquia, Eva Choy. A la visita al centre de vacunació també hi ha estat l’ambaixadora d’Andorra a França, Eva Descarrega, i l’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet. A la  reunió han assistit, a més, el ministre de Justícia i Interior, Josep Rossell, el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i la ministra d’Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó.

Etiquetes

Comentaris

Trending