Ubach convida el seu homòleg xilè a la reunió telemàtica de titulars d'Afers Exteriors

Es durà a terme el pròxim dia 30 i s'ha de ratificar la data de la celebració de la Cimera Iberoamericana a Andorra

La ministra Maria Ubach i la directora de la Cimera, Gemma Cano durant la reunió.
La ministra Maria Ubach i la directora de la Cimera, Gemma Cano durant la reunió. SFGA

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach ha convidat el seu homòleg xilè Andrés Allamand a participar en la reunió de ministres que es farà, de manera telemàtica, el 30 de novembre en el marc de la Cimera Iberoamericana. Precisament en aquesta trobasa s'ha de ratificar la data de la seva celebracio.

 

El calendari previst per Andorra i elaborat de manera conjunta amb la Secretaria General Iberoamericana ( SEGIB) preveu que la trobada es faci de manera extraordinària presencialment el 22 d’abril del 2021. El calendari preveu, a més, les trobades prèvies següents: el 21 d’abril la reunió de ministres d’Afers Exteriors, el 19 i 20 d’abril les reunions de coordinadors nacionals i responsables de cooperació, i el 20 i 21 d’abril el Fòrum empresarial. 

Els països iberoamericans van acordat el seu compromís amb els treballs preparatoris de la cimera, que s'enfoquen ara al nou context de la Covid-19 amb l'objectiu d'aportar solucions per a la regió. Així mateix, han manifestat el seu "fort compromís" per trobar solucions conjuntes i coordinades per fer front a la major crisi sanitària i socioeconòmica que ha afectat la regió en almenys un segle Ubach i Allamand també han tractat temes d'interès comú bilaterals i multilaterals.

Etiquetes

Comentaris

Trending