Trucades i SMS gratuïts entre Andorra i Marroc i missatges solidaris per ajudar el poble marroquí

Andorra Telecom facilita la comunicació amb el país nord-africà per donar suport a la comunitat marroquina del Principat en un moment especialment crític arran del sisme de la nit de dissabte

El rètol promocional d'Andorra Telecom.
El rètol promocional d'Andorra Telecom. ANDORRA TELECOM

Amb l’objectiu de facilitar la comunicació amb Marroc i donar suport a la comunitat marroquina a Andorra en un moment especialment crític, Andorra Telecom ofereix trucades i SMS gratuïts entre ambdós països, amb caràcter retroactiu des del dia 9 de setembre, fins el 30 d'aquest mes. A més a més l'operadora activa l'SMS solidari al número 828 per recaptar diners per ajudar al poble del Marroc.

El cost de cada SMS és de 2 euros i la paraula que s’ha d’enviar és ‘Ajuda’. La recaptació es repartirà entre les dues ONG andorranes que hi estan desenvolupant tasques sobre el terreny per ajudar al poble marroquí que està patint les conseqüències del virulent terratrèmol que el passat dia 9 de setembre va sacsejar el país. Així, Creu Roja andorrana i Unicef Andorra rebran els diners recaptats, que els destinaran al desenvolupament de les tasques que els comitès internacionals de les dues ONG estan portant a terme sobre el terreny. Des d’Andorra Telecom es farà una campanya de difusió de l’activació de l’SMS 828.

Etiquetes

Comentaris

Trending