Riva i Vilarrubla encapçalen la delegació andorrana a la Conferència General de la Unesco

L’esdeveniment servirà perquè representants dels 193 Estats membres de l’organització abordin i debatin les polítiques culturals i les accions per protegir el patrimoni i l’educació

Comentaris

La Conferència s'ha encetat aquest dimarts.
La Conferència s'ha encetat aquest dimarts. UNESCO

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i la d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, participaran aquest dimecres en la Conferència General de la UNESCO, a París. L’esdeveniment, que s’ha encetat aquest dimarts i s’allargarà fins al 24 de novembre, coincideix amb el 75è aniversari de l’organisme internacional. Està previst que hi prenguin part representants dels 193 Estats membres.

La Conferència General servirà perquè els diferents països pugu,in exposar i debatre les polítiques culturals i la protecció del patrimoni, el futur de l'educació i el lloc i l'ètica de la ciència i tecnologia a les societats. I Andorra també preveu aportar el seu gra de sorra. Així, Riva en tant que cap de delegació, intervindrà en el Debat de Política General que s’iniciarà dimecres.

En la seva intervenció, la titular de Cultura i Esports es referirà entre altres aspectes a la importància de l’educació i la cultura com a eines per lluitar contra l’exclusió social, especialment després de l’impacte de la Covid-19. Pel que fa a la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Vilarrubla prendrà part del segment d’alt nivell de la Reunió Mundial d’Educació que s’emmarca en la Conferència General i que té lloc entre dimecres i dijous. Aquesta reunió d’alts mandataris té com a objectiu mobilitzar recursos financers per impulsar el món educatiu. Finalment i aprofitant el seu desplaçament a París, és previst que ambdues ministres mantinguin reunions bilaterals i participin a actes paral·lels.

Comentaris (1)

Trending