Les proves ‘reials’ de seguretat aèria col·lapsen el centre d’Andorra la Vella

Bombers, policia i serveis comunals de circulació han tingut aquest migdia les avingudes Tarragona i Salou al ralentí per les pràctiques que està fent un helicòpter com el que haurà de portar Felip VI des de la Seu a Andorra

L'helicòpter aturat a la gespa de l'Estadi Comunal
L'helicòpter aturat a la gespa de l'Estadi Comunal Cristian Cortés

Les proves de seguretat que els serveis de la Casa del Rei (d’Espanya) estan duent a terme han comportat aquest migdia una important alteració en la circulació al centre d’Andorra la Vella. Les avingudes Tarragona i Salou funcionaven al ralentí sinó tallades del tot mentre un helicòpter ‘Super Puma’ com el que hauria de portar Felip VI a Andorra des de la Seu ha fet pràctiques d’aterratge a l’Estadi Comunal. 

Policia, bombers i serveis comunals de circulació continuen fent controls diversos per tal que els ‘entrenaments’ es puguin desenvolupar sense incidències. I això fa que el trànsit estigui aturat algunes estones causant retencions importants i l’enuig dels ciutadans que es veuen enxampats a la cua. Els reis d’Espanya han de venir al Principat el 26 de març i és previsible que almenys Felip VI torni per la Cimera Iberoamericana el 21 d’abril. 

El 'Super Puma' ha aterrat a l'Estadi Comunal

Comentaris (6)

Trending