El pavelló andorrà tanca l’Expo Dubai 2020 amb 420.000 visitants

El comissari, Marc Galabert, ha assegurat que la dada “supera amb escreix les nostres expectatives inicials”

El pavelló a Dubai ha rebut 420.000 visitants.
El pavelló a Dubai ha rebut 420.000 visitants. SFGA

L’Expo Dubai 2020 tancarà portes aquest dijous. Ho farà amb el pavelló d’Andorra havent assolit fins a 420.000 visitants. És el nombre de persones que han passat per la instal·lació des de l’1 d’octubre, quan es va donar el tret de sortida a l’esdeveniment. Entre ells, destaquen els provinents d’Europa, els països àrabs i el sud-est asiàtic.

El pavelló, que estava situat al districte de la sostenibilitat de l’Expo, ha aconseguit, doncs, unes xifres de visitants que es consideren positives des del Govern. Així ho ha apuntat el comissari i secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert. “Supera amb escreix les nostres expectatives inicials. L’esforç de l’organització per garantir la seguretat sanitària així com una posada en escena atractiva ha fet que els visitants hagin descobert un país per visitar, viure i fer negocis”, ha comentat.

Les instal·lacions andorranes han presentat als visitants el Principat com un líving lab d’innovació oberta, una destinació d’inversions atractiva i un país a la recerca d’estratègies de sostenibilitat, especialment pel que fa a les relacionades amb el món del turisme amb propostes com una maqueta interactiva de grans dimensions, una pantalla en forma de mitjalluna i ulleres virtuals. Per a Galabert, la presència a l’Expo era “imprescindible no només per donar-se a conèixer entre els assistents, sinó també per establir sinergies amb els equips d’altres països i per prospectar el mercat de l’Orient Mitjà per presentar les oportunitats econòmiques i atractius del nostre país”.

En aquest sentit, cal destacar que en els 182 dies que ha durat l’Expo, la representació andorrana ha mantingut reunions d’alt nivell amb països com els Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita, Montenegro, Finlàndia, Luxemburg, Israel, Japó, França, Mònaco, San Marino, Eslovènia, Espanya i Portugal en altres. A banda, també s’han organitzat diversos actes paral·lels, com ara un Country Business Briefing centrat en la promoció de les oportunitats de negoci i turisme, diverses trobades de networking per explorar sinergies entre empreses locals i andorranes i actes de promoció de la cultura andorrana.

L’Expo 2020 baixarà el teló aquest dijous, amb la cerimònia de tancament. Al llarg d’aquests mesos, l’han visitada més de 23 milions de persones.

Etiquetes

Comentaris

Trending