L’Organització per la Seguretat i Cooperació a Europa convoca una formació d’actuació en conflictes

El programa celebra la seva 4a edició i té com a objectiu instruir, principalment, a dones professionals en la prevenció i resolució d’aquestes situacions

L'Osce obre la convocatoria per a la formació en prevenció i resolució de conflictes.
L'Osce obre la convocatoria per a la formació en prevenció i resolució de conflictes. OSCE

L’Organització per la Seguretat i Cooperació a Europa (Osce) ha obert la convocatòria per a la 4a edició del programa de formació en prevenció i resolució de conflictes. Ho fa conjuntament amb l’Oficina de les Nacions Unides per Afers del Desarmament (Unoda) i va dirigit a joves d’entre 22 i 32 anys.

El programa en prevenció i resolució de conflictes té com a objectiu promoure la participació de joves professionals en la planificació, adopció i implementació de mesures en l’àrea politicomilitar en diversos processos encaminats a la pau i la seguretat. També ofereix coneixements en control d’armaments, desarmament i no proliferació. Fa un enfocament especial als instruments existents de les Nacions Unides i l’Osce que s’hi vinculen.

El curs s’impartirà en llengua anglesa i es realitzarà en dues parts, vuit setmanes de curs en línia i una setmana de curs presencial a Viena. La convocatòria està oberta, preferentment, a dones d’entre 22 i 32 anys. Es preveu la participació d’un total de 150 joves al curs en línia, d’on es seleccionaran 50 participants per a la part presencial. Els interessats poden consultar tota la informació a la web de l’Osce.

Etiquetes

Comentaris

Trending