Màlaga rep Gallardo amb honors… ‘romanesos’

El ministre de Presidència, Economia i Empresa està de gira a la Costa del Sol, i a l’ajuntament de la ciutat de la ‘malagueta’ hi lluïa en nom d’Andorra una bandera no oficial del Principat

L'alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre, i el ministre de Presidència, Jordi Gallardo.
L'alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre, i el ministre de Presidència, Jordi Gallardo. AJUNTAMENT DE MÀLAGA

No és la primera vegada que passa ni serà l’última. Col·locar, aparentment, la bandera de Romania com si es tractés de la d’Andorra, malauradament, fora del Principat acaba sent més habitual del que sembla o es pugui voler dissimular com aparentment ha mirat de fer aquest dimarts, a l’Ajuntament de Màlaga, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, rebut amb honors a una de les capitals de la Costa del Sol, però amb la bandera romanesa d’acompanyant.

Gallardo està de gira suposadament oficial per la costa malaguenya. De fet, a priori el motiu principal del seu viatge al sud d’Espanya era assistir a la inauguració de la Design Week de Marbella, un certamen que mira de ser referent en interiorisme, disseny i arquitectura i que segons els organitzadors de l’esdeveniment han convidat Andorra com a referent en matèria de sostenibilitat i innovació.

WhatsApp Image 2021 09 28 at 12.44.44 (1)
Gallardo signa al llibre d'honor davant l'alcalde de Màlaga i es veu ben clar la falta de l'escut.

En aquest marc, el ministre ha acudit aquest dimarts a l’Ajuntament de Màlaga on l’ha rebut l’alcalde des de fa més de dues dècades, Francisco de la Torre, del PP. També ha pogut despatxar Gallardo amb la regidora de Cultura, Noelia Losada, de Ciudadanos, i el regidor també popular d’Economia i Hisenda Carlos Conde. El ministre ha signat en el llibre d’honor i en les fotografies oficials, volent o sense voler-ho, ha mirat sempre de posar davant la suposada bandera del Principat per evitar (casualment o sense casualitat) que es veiés que hi mancava l’escut oficial. En fi.

Comentaris (1)

Trending