Macron destaca el compromís d’Andorra a nivell internacional

El copríncep ha oficiat la cerimònia de presentació de les cartes credencial per part dels ambaixadors dels 14 països acreditats

Comentaris

Cerimónia de cartes credencials al copríncep Macron
Cerimónia de cartes credencials al copríncep Macron Govern d'Andorra

El copríncep francès, Emmanuel Macron, va oficiar la cerimònia de presentació de cartes credencials per part d’ambaixadors de 14 països acreditats al principat. Macron va fer referència, en la seva intervenció, al compromís que té Andorra a nivell internacional, posant en relleu la negociació de l’Acord d’Associació amb la Unió Europea.

Al seu discurs a la cerimònia d’entrega de les cartes credencials, el copríncep francès ha destacat la importància de la cooperació bilateral i va emplaçar als diplomàtics a impulsar i encoratjar aquests contactes. També ha posat en relleu el treball dut a terme per Andorra per acollir la Cimera Iberoamericana. Finalment, Macron ha evidenciat el suport d’ambdós coprínceps en projectes internacionals impulsats pel Govern.

A la cerimònia, celebrada al Palau d’Elisi, hi ha estat present la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, així com l’ambaixadora a França, Eva Descarrega, i la tècnica de Protocol al ministeri d’Afers Exteriors, Meritxell Font. Els ambaixadors que han presentat les seves credencials corresponen a Sudàfrica, Israel, Mongòlia, Eslovènia, Corea del Sud, Gabon, El Salvador, Hongria, Benín, Hondures, Xipre, Angola, Guatemala i Algèria.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending