El Govern tindrà el suport del tercer bufet d’advocats d’Espanya per implementar l'acord monetari

La contractació, que s’ha fet de forma directa, suposa un cost per a l’executiu de 47.000 euros per un mes i mig de feina

Edifici de Govern a Prat de la Creu.
Edifici de Govern a Prat de la Creu. Altaveu

El Govern ha contractat els serveis del bufet d’advocats madrileny Uría Menéndez. El despatx assessorarà l’executiu en el marc del procés d'implementació de l'acord monetari signat amb la Unió Europea. Els treballs es faran des d’ara fins a finals d’octubre i tindran un cost superior als 47.000 euros.

El BOPA revela aquest dimecres la contractació dels treballs, que s’ha fet de forma directa tot al·legant que tenen un “caràcters sensible o reservat”. El que es vol és que el bufet, creat l’any 1946 i que és, per la xifra de negoci el tercer més gran a nivell espanyol, assessori en el procés de seguiment de l'implementació del conveni.

El contracte amb Urías Menéndez es va validar la setmana passada en consell de ministres i s’allargarà fins al 30 d’octubre. El cost d’aquests treballs ascendeix a 47.025 euros.

El bufet és un dels de més prestigi d’Espanya. Té la seva seu a Madrid però compta amb oficines a diferents ciutats tant de l’Estat veí, com Barcelona o Bilbao, com d’altres països, com Lisboa, Londres o Nova York, entre altres. En ell hi treballen fins a 600 advocats.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending