França disposada a augmentar la freqüencia de trens a l'Ospitalet per l'accés a Andorra

L'ambaixador Jean-Claude Tribolet ha participat aquest dimarts en una reunió a la prefectura de Foix on també s'ha fet el balanç dels treballs de millora a la línia

Una imatge de la reunió d'aquest dimarts a Foix.
Una imatge de la reunió d'aquest dimarts a Foix. PRÉFECTURE ARIÈGE

L'ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet ha participat aquest dimarts en una reunió amb els càrrecs electes de l'Arieja, els dirigents de la companyia francesa de ferrocarrils (SNCF) i la prefecta de l'Arieja, Sylvie Feucher per valorar l'ampliació dels serveis a l'estació de l'Ospitalet i facilitar l'accés a Andorra. 

També s'han analitzat els treballs de millora de la línia Tolosa-la Tor de Carol. El mal estat de les instal·lacions i les deficiències en el servei havien provocat les crítiques dels veïns i també dels polítics del departament de l'Arieja. Els assistents han mostrat la seva predisposició per augmentar la freqüència de pas dels trens tenint en compte que l'Ospitalet és l'estació més pròxima a Andorra. 

Els treballs que s'han efectuat han tingut un cost de 36 milions d'euros amb el manteniment de la catenària, la construcció de dues subestacions elèctriques i la modernització dels passos a nivell. Durant alguns mesos, part del trajecte s'ha hagut de fer en autobús.

Comentaris (2)

Trending