Estats Units destaca les dues dècades de cooperació educativa amb el Principat

Així es remarca en l’escrit amb el qual l’ambaixada americana felicita el país pel dia de Meritxell, tot destacant també que es comparteix la promoció de la democràcia i dels drets humans

La seu de l'ambaixada dels Estats Units a Espanya i Andorra, situada a Madrid.
La seu de l'ambaixada dels Estats Units a Espanya i Andorra, situada a Madrid.

L’ambaixada dels Estats Units a Espanya i Andorra ha volgut felicitar el Principat per la celebració del dia de Meritxell. Així ho ha fet mitjançant un escrit de la seu diplomàtica -pendent encara de la confirmació de Julissa Reynoso com a màxima responsable. En ell, es destaca la col·laboració entre tots dos països, sobretot en l’àmbit educatiu amb les beques Fulbright.

En l’escrit, des de la legació diplomàtica, s’indica que “en nom dels Estats Units, felicitem els andorrans i les andorranes en el dia de la celebració de la seva patrona”. Posteriorment, es recorda que enguany es compleixen 21 anys des que el Principat va començar la seva participació en el programa d’ajuts a l’estudi. “Més de 80 exalumnes hi ha participat en aquestes dues dècades”, es remarca.

“La seva col·laboració acadèmica i els seus intercanvis culturals reflecteixen els valors que comparteixen els nostres dos països”, s’assegura en l’escrit. Especialment, indiquen, pel que fa a la “promoció de la democràcia i dels drets humans”. A banda, s’expressa el desig de continuar “aprofundint la nostra amistat i cooperació”.

Etiquetes

Comentaris

Trending