Espanya destaca la bona sintonia tot i la dificultat tècnica a la comissió de delimitació fronterera

L'ambaixador espanyol, Carlos Pérez-Desoy afirma que els treballs avancen a bon ritme malgrat la seva complexitat

Comentaris

Carlos Pérez-Desoy.
Carlos Pérez-Desoy. Toni Solanelles

L'ambaixador espanyol, Carlos Pérez-Desoy ha destacar aquest dimarts la bona sintonia a la comissió de delimitació fronterera entre Andorra i Espanya que es va crear arran de la instal·lació d'un parc fotovoltaic al Planell de la Tosa, a la parròquia de la Massana.

Pérez-Desoy ua reconegut la complexitat a nivell tècnic però ha assegurat que la comissió avança a bon ritme. A banda de la Tosa hi ha altres punts que s'estudien com el de Civís, a les Valls de Valira.

L'ambaixador també s'ha referit a la problemàtica de l'habitatge a Andorra i a la possibilitat que l'Alt Urgell aculli residents procedents del Principat. Creu que aquest és un tema que s'ha de resoldre amb diàleg "buscant les eines adequades", i ha afegit que "això té una dimensió transfronterera. Trobo interessant que hi hagi un debat públic sobre tots els temes que interessen als ciutadans, i l'habitatge és un d'ells". També ha indicat que no ha vist que ningú "tingui una solució clara" perquè la polèmica "està en una fase oberta, d'anàlisi i de debat".

 

Comentaris

Trending